سرلشکر باقری :تجربیات امیر موسوی قویدل راهگشای ارتقای آمادگی‌های رزمی نیروهای مسلح شد

ساخت وبلاگ

سرلشکر باقری بیان داشت: وی در طراحی عملیات‌های ده‌گانه کربلا و همچنین عملیات‌های طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس که در تیم‌های مشترک ارتش و سپاه طراحی شد و منجر به اخراج و تنبیه متجاوز بعثی از سرزمین اسلامی‌مان شد، نقش داشت.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: امیر قویدل از ویژگی‌های بسیار بارزی در فهم و درک عملیاتی برخوردار بود و در عین حال دشمن‌شناس بود و توانایی‌های نیروهای مسلح را به خوبی می‌شناخت و همچنین تجربه بسیار ارزشمندی در عرصه نبرد زمینی به ویژه در رسته زرهی که حوزه تخصصی‌‌اش بود، داشت.
وی تصریح کرد: وی با واقع‌بینی و درایت نقش مهمی در طرح‌ریزی عملیات‌های آفندی و همچنین در طراحی استحکام خطوط پدافندی نیروهای مسلح در دفاع مقدس داشت. امیر قویدل در حوزه اخلاقی نیز فردی صبور، با حوصله و خوش برخورد بود؛ در جلسات مشترکی که بین فرماندهان سپاه و ارتش تحقق می‌یافت، هر شب حضور پیدا کرده و همه از نقطه نظرات وی بهره‌مند می‌شدند. ایده‌های این فرمانده سرافراز ارتشی در تصمیم‌گیری نهایی عملیات‌ها تاثیر بسیاری داشت.
سرلشکر باقری گفت: وی در حوزه شناسایی خطوط دشمن و سرکشی به واحدها و کنترل آمادگی‌های رزمی فعال بود و این روال تا روزی که در دفاع مقدس حضور داشت، ادامه پیدا کرد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: در دورانی که قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) تشکیل شد و مرحوم هاشمی رفسنجانی از جانب حضرت امام به عنوان جانشین فرمانده کل قوا تعیین و عملیات‌های خیبر و بدر طراحی شد، امیر موسوی قویدل به عنوان دستیار عملیاتی فرماندهی جنگ منصوب شد و در آن مسئولیت نیز خوش درخشید و کمک زیادی در طراحی و هدایت عملیات‌های خیبر و بدر کرد.
سرلشکر باقری گفت: بعد از دوران دفاع مقدس نیز ارتباط ما با وی ادامه داشت و در همه جلساتی که برای تجزیه و تحلیل دفاع مقدس و ارزیابی نقاط قوت و ضعف و اثرگذاری آن بر روند آمادگی رزمی نیروهای مسلح و طراحی‌های بعد از دفاع مقدس برای ارتش و کل نیروهای مسلح بود، ما از نظرات وی بهره‌مند بودیم و در جلسات تجزیه و تحلیل جنگ و در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و در نیروهای مسلح شرکت فعال داشت.
وی در خصوص ارتباط امیر قویدل با سرلشکر شهید حسن باقری گفت: در طراحی و اجرای عملیات‌های طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس، مرحوم امیر قویدل به عنوان معاون عملیات نیروی زمینی در کنار شهید صیادشیرازی بودند و شهید باقری نیز فرمانده قرارگاه نصر بود. در بسیاری از جلسات مشترک هر دو عزیز حضور داشتند و مباحث عملیاتی عمیقی بین فرماندهان از جمله شهید باقری و امیر موسوی قویدل اتفاق می‌افتاد. آنچه که من بخاطر دارم حاکی از این بود که شهید حسن باقری امیر قویدل را از زبده‌ترین افسران عملیاتی دارای توانایی‌های خاص می‌دانست که تجربیات خود را بطور کامل در اختیار نیروهای مسلح قرار می‌داد.
سرلشکر باقری اظهار داشت: امیر موسوی قویدل در حوزه انتقال تجربیات دفاع مقدس به نسل جوان و افسران دانشگاه امام علی (ع) در ارتش فعال بود و معارف دفاع مقدس را در مناطق عملیاتی برای افراد توضیح می‌داد و بحمدالله امروز یادگارهای زیادی از وی به جا مانده است. همه آنچه که ما از امیر قویدل به یاد داریم، نشان از توانایی بالا، سخت‌کوشی، عمق‌اندیشی و سجایای اخلاقی والا و همچنین استحکام ایمان و اعتقاد برای اسلام، میهن و مردم بود. وی از ارادتمندان به مقام معظم رهبری بود و از دست دادن وی ضایعه بزرگی است.


برچسب‌ها: سرلشکر باقری, امیر موسوی قویدل, آمادگی‌های رزمی, نیروهای مسلح, منتظران ظهور
+ نوشته شده در  یکشنبه هفدهم دی ۱۳۹۶ساعت 17:23  توسط یونس تاجی پور  | 
هشدار سرلشکر رضايي به آل سعود...
ما را در سایت هشدار سرلشکر رضايي به آل سعود دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3montzeranezohor6 بازدید : 100 تاريخ : دوشنبه 18 دی 1396 ساعت: 7:36